Static Via Search?

Making PCB Layouts, Manual routing, Auto-routing, Copper pouring, Updating from Schematic, Manufacturing Output
Post Reply
Message
Author
KOBE_13
Posts: 65
Joined: 15 May 2011, 11:46

Static Via Search?

#1 Post by KOBE_13 » 12 Nov 2018, 16:33

Is there a way to search for a specific "static via" like when searching for a "Component" or "Net" within a PCB Layout?

Many times while doing a "check net connectivity" error lists indicates issue with certian static via's; It would be nice to search out the via using the "Find Object" window.

Alex
Technical Support
Posts: 3259
Joined: 14 Jun 2010, 06:43

Re: Static Via Search?

#2 Post by Alex » 13 Nov 2018, 10:10

You can open find object window (Ctrl+F) , enter static via RefDes and press "Find Now" button.

KOBE_13
Posts: 65
Joined: 15 May 2011, 11:46

Re: Static Via Search?

#3 Post by KOBE_13 » 14 Nov 2018, 21:18

thank you

Post Reply